English | Bahasa Malaysia

PRIVACY POLICY

Last Updated: 1st July 2023

GoProp, a product of Know Idea Sdn Bhd, (collectively as “Company”, “we”, “our” or “us”) operates https://goprop360.com/ (collectively as “Website” or “Websites”). We are committed to safeguarding your personal data.

This Privacy Policy (together with our Terms of Use at https://vrtech.my/goprop_tc/ and any other documents referred to in it) sets out how personal data that we collect from you, or that you provide to us, will be used, processed or disclosed by us, including how certain information would be used to personalise advertising directed at you formulated in accordance with the Personal Data Protection Act 2010 (“Act”). This Privacy Policy also sets out the types of personal data we collect, how we keep it secure, as well as how you can access or alter your personal data stored by us. This Privacy Policy covers use of the Website, and any other way you may connect to or interact with us through the use of our products and services, hereinafter collectively referred to as Services.

Please read the following to understand how we treat your personal data.

Unless restricted by applicable law, you agree that any and all personal data relating to you collected by us or provided by you from time to time may be used, processed, and disclosed for such purposes and to such persons as set out in this Privacy Policy.

We may amend this Privacy Policy at any time by posting a revised version on the Website. While we strive to notify every individual when the policy is amended, you will be deemed to have acknowledged and agreed to the amended Privacy Policy if you continue to use the Website or our services after the changes have taken effect. You are reminded to check this Website from time to time for updates to this Privacy Policy.

1. COLLECTION OF PERSONAL DATA

You can choose to browse the Website without disclosing your personal data. You are not required to provide personal data as a condition of using the Website, except as may be necessary for us to be able to provide the products and services which you purchase or access through our Website, respond to your requests, or in cases where you contact us directly.

When you use our Services, we collect a variety of information from and about you, your devices, and your interaction with the Services. Some of this information identifies you directly or can be used to loosely identify you when combined with other data.

POLISI PRIVASI

Dikemaskini Terakhir: 1 Julai 2023

GoProp, produk kepunyaan Know Idea Sdn Bhd, (secara kolektif sebagai “Syarikat” or “kami”) adalah pengendali laman web https://goprop360.com/ (secara kolektif sebagai “Laman Web” atau “Laman-laman Web”). Kami menghormati dan komited untuk melindungi maklumat peribadi dan privasi anda.

Polisi Privasi ini (dengan Terma & Syarat Pengunaan laman web kami di https://vrtech.my/goprop_tc/ dan dokumen-dokumen lain yang dirujuk di dalamnya) menyatakan bagaimana maklumat peribadi yang kami kumpulkan daripada anda, atau yang anda berikan kepada kami, akan digunakan, diproses atau didedahkan oleh kami, termasuk bagaimana maklumat tertentu akan digunakan untuk memperibadikan pengiklanan yang diarahkan kepada anda selaras dengan Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 (“Akta”). Polisi Privasi ini juga menetapkan jenis maklumat peribadi yang kami kumpulkan, bagaimana kami menyimpannya dengan selamat, serta bagaimana anda boleh mengakses atau mengubah maklumat peribadi anda yang disimpan oleh kami. Polisi Privasi ini merangkumi penggunaan Laman Web dan cara lain yang mungkin anda sambungkan atau berinteraksi dengan kami melalui penggunaan produk dan perkhidmatan kami, yang kemudiannya dirujuk sebagai Perkhidmatan.

Sila baca dan memahami isi kandungan Polisi Privasi ini dengan teliti untuk memahami bagaimana kami mengendali maklumat peribadi anda.

Melainkan jika disekat oleh undang-undang yang terpakai, anda bersetuju bahawa apa-apa dan semua maklumat peribadi yang berhubungan dengan anda yang dikumpulkan oleh kami atau yang disediakan oleh anda dari semasa ke semasa boleh digunakan, diproses dan didedahkan untuk tujuan tersebut dan kepada orang-orang seperti yang ditetapkan dalam Polisi Privasi ini .

Kami boleh meminda Polisi Privasi ini pada bila-bila masa dengan menyiarkan versi yang disemak di Laman Web. Walaupun kami berusaha untuk menghantar notis individu setiap kali polisi dipinda, anda akan dianggap telah mengakui dan bersetuju dengan Polisi Privasi yang dipinda jika anda terus menggunakan Laman Web atau Perkhidmatan kami selepas perubahan tersebut berkuat kuasa. Anda diingatkan untuk menyemak Laman Web ini dari semasa ke semasa untuk maklumat terkini mengenai Polisi Privasi ini.

1. PENGUMPULAN MAKLUMAT PERIBADI

Anda boleh memilih untuk melayari Laman Web tanpa mendedahkan maklumat peribadi anda. Anda tidak perlu memberikan maklumat peribadi sebagai syarat menggunakan Laman Web, kecuali yang perlu bagi kami untuk menyediakan produk dan perkhidmatan yang anda beli atau akses melalui Laman Web kami, balas permintaan anda , atau dalam kes-kes di mana anda menghubungi kami secara langsung.

Apabila anda menggunakan Perkhidmatan kami, kami mengumpul pelbagai maklumat dari dan mengenai anda, peranti anda, dan interaksi anda dengan Perkhidmatan. Beberapa maklumat ini mengenal pasti anda secara langsung atau boleh digunakan untuk mengenal pasti anda secara